skip to Main Content

Evangelische Boekhandel ‘Deur der Hoop’ heeft nieuw plekje gevonden

Hendrik en Hennie Simonsz geven een nieuwe plek aan de Evangelische Boekhandel ‘Deur der Hoop’ in hun Zorgboerderij Heidewaard in Waardenburg. Op 17 november 1989 opende Deur der Hoop voor het eerst haar deuren aan de Waterstraat in Zaltbommel. Na een aantal verhuizingen heeft de winkel nu een plekje in Waardenburg gevonden.

Het is inmiddels de vijfde verhuizing, maar dankbaarheid overheerst omdat de winkel blijft voortbestaan. Vanaf de start was het een bijzonder verhaal. De winkel is ontstaan uit een verlangen om het Woord van God dicht bij de mensen te brengen en zo het Evangelie bekend te maken. Dit is al die jaren de doelstelling van de stichting gebleven. De betrekkelijke kleine winkel heeft toch stand gehouden en kennelijk al die tijd in een behoefte voorzien. Steeds weer kwam er een nieuwe impuls als het leek dat de tijd erop zat.

Met bijzondere feestdagen in het verschiet, nodigen Hendrik en Hennie Simonsz u uit om een kijkje te nemen. Er is een ruime keuze met de nieuwste uitgaven van Bijbels en Christelijke boeken, Cd’s en Dvd’s, diverse kaarten en cadeauartikelen. Met de opbrengst ondersteunt de Stichting zending en evangelisatie.

De Stichting Evangelische Boekhandel Deur der Hoop is gevestigd in Zorgboerderij Heidewaard, Heideweg 12, 4181 PK Waardenburg. Voor informatie of bestellingen:www.deurderhoop.nl / info@deurderhoop.nl 0418 652079 / 0418 680977.

Back To Top