skip to Main Content

STAGE:

Er is een beperkt aantal stageplaatsen beschikbaar, voor MBO en HBO opleidingen. Het aanvragen van een stageplaats kan per mail. Graag met vermelding van C.V, aantal stage uren, dagen van beschikbaarheid  en beschrijving van de motivatie om op Heidewaard stage te lopen.

Kijk voor MBO stageplaatsen op: https://stagemarkt.nl/leerbedrijven/

Contact liefst per mail naar: personeel-kwaliteit@heidewaard.nl

VRIJWILLIGERSWERK:

Vrijwilligers voor ondersteunende taken

In de woonkeuken en huiskamer zoeken we helpende handen bij de koffie en lunchtafels. Verschillende taken kunnen zijn: Het meehelpen met het bereiden van de maaltijden, het schoonhouden van diverse ruimten, en het verzorgen van gastvrijheid.

Vrijwilligers voor Kringloop én Kledinghuis:

We zoeken vrijwilligers voor het sorteren en verkoopbaar maken van goederen voor de Kringloopschuur en kledinghuis.

Vrijwilligers voor de groentetuin:

Op onze zorgboerderij proberen we zoveel mogelijk uit onze eigen moestuin te eten. De deelnemers (van 6-86 jaar oud) helpen regelmatig mee met zaaien, wieden en oogsten. We zoeken iemand die het leuk vindt om ons hierbij te ondersteunen. We hebben een kas en een buiten moestuin.
Werkzaamheden omvatten: zaaien groenten, uitplanten, wieden, oogsten. Helpen met snoeien van druif en andere (fruit) struiken. Netjes houden van moes- en kruidentuin. Aangeven wanneer er wat geoogst moet worden, zodat we daar onze maaltijdplanning op kunnen maken. Bloemen en planten water geven en verzorgen.
Regelmatig zullen deelnemers hiermee, onder begeleiding, helpen.

Bijzonderheden:

Als vrijwilliger of stagiair ben je gebonden aan het beroepsgeheim dat geldt voor mensen die werkzaam zijn in de gezondheidszorg.

Het aanvragen van een VOG is onderdeel van de plaatsingsprocedure.

Wat mag je verwachten als je als vrijwilliger aan de slag gaat bij Heidewaard:

Je mag verwachten dat er respectvol met je wordt omgegaan en dat je inzet gewaardeerd wordt. Heidewaard heeft persoonlijke aandacht voor jou als persoon en wil, voor zover dat mogelijk is, een positieve bijdrage geven aan welbevinden, kwaliteiten, mogelijkheden en ontwikkeling. Verschillende vrijwilligers stroomden door naar betaalde banen ( zowel bij Heidewaard als daarbuiten )

Aanmelden kan door te mailen naar: personeel-kwaliteit@heidewaard.nl

Back To Top