skip to Main Content

Wij zijn Hendrik en Hennie Simonsz en samen met onze kinderen en medewerkers, wonen en werken we op Heidewaard. Onze wortels liggen zowel in de agrarische als in de zorgsector. Hendrik is boer met liefde voor de dieren en de ruimte op het platteland. Hennie is haar hart gevolgd en heeft enkele jaren in het ziekenhuis en in de thuiszorg gewerkt als verpleegkundige en zorg coördinator.

Met de verhuizing naar Waardenburg werkten we jaren samen op het boerenbedrijf met legkippen en eenden. Door ruimte in ons hart en huis werd het zorgen voor anderen, vanuit de boerderij, eraan toegevoegd. Na jaren full time agrarische ondernemers te zijn geweest, hebben de dingen die we meemaakten en de veranderingen in wet en regelgeving er toe geleid dat het boeren bedrijf is omgebouwd tot een maatschappelijke boerderij met een actieve agrarische tak, zorg, welzijn en een winkel.

Door stormen heen hebben we zelf ervaren wat onvoorwaardelijke liefde bewerkt. We willen dit graag, met alles wat ons is toevertrouwd, delen. En we investeren graag in mensen; omdat ieder mens voor ons kostbaar en waardevol is!

Back To Top