skip to Main Content

Wij zijn Hendrik en Hennie Simonsz en samen met onze kinderen en medewerkers, wonen en werken we op Heidewaard. Onze wortels liggen zowel in de agrarische als in de zorgsector.

Hendrik is een boer met liefde voor de dieren en de ruimte op het platteland.

Hennie is haar hart gevolgd en heeft enkele jaren in het ziekenhuis en in de thuiszorg gewerkt als verpleegkundige en zorg coördinator.

Met de verhuizing naar Waardenburg werkten we jaren samen op het boerenbedrijf met legkippen en eenden. Door ruimte in ons hart en huis werd het zorgen voor anderen, vanuit de boerderij, eraan toegevoegd. Na jaren full time agrarische ondernemers te zijn geweest, hebben de dingen die we meemaakten en de veranderingen in wet en regelgeving er toe geleid dat het boeren bedrijf is omgebouwd tot een maatschappelijke boerderij met een actieve agrarische tak, zorg, welzijn, activiteiten en een boekwinkel, kledinghuis, en kringloopschuur.

Door stormen heen hebben we ervaren wat onvoorwaardelijke liefde en vertrouwen bewerkt. Dat is een onderliggende stimulans om, met alles wat ons is toevertrouwd en opgebouwde deskundigheid,  te delen. We investeren graag in mensen; omdat ieder mens voor ons kostbaar en waardevol is!

Back To Top